Arkiv

 

Klintens Sebastian Carlsson 4:a i Bjärnumsträffen!

Sebastian Carlsson, som i handikappsammanhang spelar för HIF Klinten, blev i KFUM Kristianstadtröjan 4:a i Herrsingel klass 5 i Bjärnumsträffen. På bilden syns han längst till vänster med de andra pristagarna i klassen.

***

Klintenframgångar på Malmö Open

Även i år visade Klintens pingisungdomar framfötterna på Malmö Open. I den inledande dubbelklassen gick Sebastian Carlsson och Andre Welander till kvartsfinal och slutade på en hedersvärd femte plats.

I klassen, med flera elitspelare, så deltog även de före detta Klintenprofilerna och landslagsspelarna, Marleen Kovacs-Bengtsson och Simon Itkonen. De båda möttes i en spännande semifinal där Marleen ihop med Peter Rosenmeier vände 1-2 underläge och vann med 3-2 i set över Simon och hans dubbelpartner Emil Andersson. Marleen och Peter tog sen hem dubbelklassen.
 
I herrjuniorernas A-klass fortsatte Sebastian Carlsson att spela bra. I finalen besegrade han isländaren Tómas Björnsson med 3-1 i set. I B-klassen så blev debutanten, Kenny Sörtele, trea.

 

Klintens tjejer ville inte vara sämre. I damjuniorernas A-klass blev Aberesha Sabani trea, efter att fått se sig besegrad av klassvinnaren, Bente Harenberg, med 1-3 i set i semifinalen. I B-klassen så blev det maximal utdelning för Klinten. Natalie Levin och Linda Hedman gick till final där Natalie vann med 3-1 i set.
 
I klassen Ungdom A så slutade Andre Welander på en femte plats och i B-klassen blev Klintens andra debutant för dagen, Mathias Bengtsson, han trea.